tiistai 27. tammikuuta 2015

Sairastuvalta neuvolakuulumisia

Meillä on sairastettu.. tai tarkemmin minä ja neiti on sairasteltu. Itse pidin kuumetaudin ja päälle jäi nyt sitten järkyttävä flunssa. Tänään meillä heräsi toinen Niiskuneiti, kun aamulla neidilläkin olin iloisesti nenä tukossa. Sairastelu onkin imenyt lähes viimeisetkin mehut mammasta, kun vauvakin on heräillyt lahjakkaasti parin tunnin välein yöllä. Mutta vielä jaksaa hymyilyttää.. jos ei äitiä niin ainakin pikkumiestä!
 
 
Meillä on löytynyt rytmi vauvan syömäaikoihin ja nukkumiseen ---> tissillä ollaan jatkuvasti ja nukuta ei milloinkaan :D eli meillä eletään tiheän imun kautta! Ehkä se vähän alkaa jo helpottaa, koetetaan jaksaa! Aika menee kuitenkin niin nopeaan ja itku kurkussa, hormonihöyryissä pakkaan jo pienimpiä vaatteita laatikoihin takaisin. Meidän pienokainen kasvaa!
 
Kasvamisesta puheen ollen. Meillä oli tänään vauvan toinen neuvola. Minimies oli kasvanut hurjasti, edellinen neuvola oli 31.1, jolloin painoa oli 3320g ja nyt paino oli hurjat 4625g. Pituus oli hurahtanut pari senttiä, syntymäpituus oli 51cm ja nyt 53cm. Eli tukevassa kunnossa ollaan.
 
 
 
Isosiskokin pääsi mukaan neuvolaan tutustumaan, miten pikkuveljeä mittaillaan. Neiti täyttää parin kuukauden päästä viisi vuotta ja todettiinkin jo, että neidistä on tullut jo niiin iso tyttö. 
 
 
 
Meillä vietettiin viikko sitten äiti-tytär päivää, siirsinkin kuvat jo koneelle, että teen aiheesta postauksen, mutta kuume kaatoi sitten kokonaan, joten aiheesta lisää toivon mukaan huomenna :)
 


2 kommenttia: