tiistai 6. tammikuuta 2015

Kotikaaosta kesyttämässä

Raskauden viimeiset kuukaudet olin erittäin kipeä ja käytännössä liikunta oli vessaan ja jääkaapille ja välissä kaaduttiin sohvaan. Yhdet pikkujoulut kävin "juhlimassa" (siis syömässä) mutta muuten mentiin sohvalinjalla. Kauheat liitoskivut, sukkapuikot ja supistukset rajoittivat elämää todella paljon. Joka puolella oli aivan järkyttävä kotikaaos, joten nyt kun raskaudesta on selvitty, pitää alkaa järjestelemään tätä meidän kaaosta. Olohuoneemme on tällä hetkellä järjestelty ja uutta kotiin jo saatu hankittua. Tykkään ihan älyttömästi, keltainen on ehdoton lempivärini! Tältä meillä nyt näyttää..
 


 
 
Täytyy todeta, että kierrättäminen kannattaa. Verhot on ostettu tori.fin kautta kankaana hintaan 20€, erittäin hyvälaatuista paksua Ikeean kangasta. Matto on Annon valikoimaa, kirpparilta 30€, uudenveroinen ja uutena taitaa olla reillusti yli 100€. Ikean tyynynpäälliset 1€/kpl kirpparilta ja punainen pikkupöytä 10€ kirpparilta. Kukkien alla olevan laatikon mies on tehnyt joskus ala-asteen puutöissä, maalasin mustaksi.  Kattokruunu myös tori.fin kautta 20€, ikean ledsarjaa.
 
Eli kierrätys kunniaan :)

1 kommentti:

  1. Hyvät on ostokset ja kierrättäminen kannattaa aina! Itse olen laiska kierrättäjä ja shoppailija ja sitä kautta meiltä sitten puuttuukin verhoja... sohvapöytä ja yöpöydät... lamppuja.... ;)

    VastaaPoista