lauantai 10. tammikuuta 2015

Kun meitä onkin nyt neljä

Meidän elämä on jo tähänkin asti ollut suhteellisen kiireistä, joten välillä sain jo pienimuotoisia paniikkikohtauksia siitä, mitä arki tulee olemaan sitten kun meitä onkin neljä. Olin kuitenkin suht luottavainen, koska meillä neiti on jo kohta viisivuotias iso tyttö :) Tällä hetkellä arki koostuu tissittelystä parin tunnin välein ja neidin kanssa leikkimisestä. Siinä välissä yritetään laitella syömistä, siivota kotia ja ulkoiluttaa eläimet. Vapaa-ajan ongelmia ei ole ollut!
 
 
 
Arki on lähtenytkin rullaamaan erittäin hyvin. Vauva on ollut suhteellisen helppo, ainakin vielä toistaiseksi! Yöt on katkonaisia, mutta vauva myös nukkuu sitten muutaman tunnin pätkiä kuitenkin. Neiti on innokas auttamaan hoitamisessa ja on erittäin suuri apu äidille! Itse yritän päivällä ottaa pieniä päiväunia nyt kun mies on vielä kotona. Mutta väsyttää kyllä, toivon mukaan yösyöntien väli pitenisi, ettei parin tunnin välein tarvitsisi nousta. Nyt kun mies on kotona, niin iso apu on ollut rintapumpusta, mies on voinut hoitaa yösyöttöjäkin ja on saanut vähän enemmänkin unta ja välillä on annettu pieniä määriä korvikettakin.
 
 
Itse olen parantunut/palautunut synnytyksestä yllättävän hyvin. Tämähän oli ensimmäinen alatiesynnytykseni, joten etukäteen jännitin kovasti, miten tästä palautuu. Vaunulenkkeilemään lähdetään varmaan jo huomenna ja liikuntaa tekisi jo enemmänkin mieli harrastaa, mutta aloitellaan pikku hiljaa. Tällä hetkellä energiaa ei riitä liikunnan aloittamiseen isommassa määrin, mutta treenihaaveet pyörii jo mielessä. Tässä vielä pikaisesti räpsityt kuvat väsymammasta :) Tää lähtee tissittelee!
 
 

1 kommentti:

  1. Voi miten ihana pikkumies siellä on! <3 Tosi samanlaiset meiningit teillä ollut just, mitä meillä on nyt sillä erotuksella että meillä vauva on esikoinen :) Tosin musta tuntuu, että tiheän imun kausi olis jo nyt puskemassa taas päälle, mutta kai niitäkin tulee sitten tiheästi tässä alkukuukausina :D

    VastaaPoista