torstai 11. joulukuuta 2014

Vanish tahratesti nro 1

Pitkästä aikaa kirjoitellaan :) Raskaus on edennyt hyvin ja tuskaisesti, ajattelin huomenna päivittää, missä mennään! JA nyt varmaan kirjoittelutahtikin alkaa tiivistyä kun sain kunnon kamerankin käyttööni! Nyt kuitenkin ajattelin kirjoittaa Buzzaamisesta ja nimenomaan yhteistyöstä Vanishin tahranpoistoaineiden merkeissä. Sain testattavaksi ison paketillisen Vanishin tahranpoistotuotteita ja olin erittäin innoissani, sillä niille on oikeasti ollut tarvettakin! Varmaan tässä muutama testipostaus siis tulossa ja ajattelin aloittaa tahranpoistoaineesta sekä valkaisuaineesta.
 
Minulla on yhdet valkoiset kulahtaneet tennarit, joita tykkäisin pitää, mutta ne ovat olleet niin kauhean näköiset, joten ne ovat jääneet kaappiin. Ajattelin testata vaikeimmille tahroille tarkoitettua geeliä kangasosiin, kumipohjaan tuskin on hyötyä. Lisäksi minulla on Ikean valkoiset tyynynpäälliset, jotka on ihan ruskeaksi tummuneet ja eivät lähde raikkaan näköiseksi vaikka kuinka olen pessyt. Näihin päätin testata liotustekniikalla valkopyykkiin tarkoitettua tahranpoistoainetta. Tässä lähtötilanne:
 
 
 
 
Ensimmäisenä käsittelin geelillä kengät ja jätin vaikuttamaan...
 
 
 
 
Sen jälkeen laitoin tyynynpäälliset likoamaan hetkeksi ennen pesua ja pesuveteen 1/3 mitallista Vanishia..
 
 
 
Annoin liota jonkin aikaa ja heivasin sitten sekä kengät, että päälliset koneeseen ja lisäsin vielä 1/3 mitallista valkopyykin Vanishia pesuaineen sekaan.. Lopputulos on raikkaampi.
 
 
Ja vierekkäin
 
Tyynynpäälliset on huomattavasti raikkaamman väriset vaaleat ja kengät on mielestäni huomattavasti puhtaammat ja tulevat nyt varmasti käyttöön kunhan lumet sulaa.