tiistai 28. lokakuuta 2014

Uutta tukkaa ja hyvää ruokaa

Viikonloppuna päätin ex-tempore pyörähtää kampaajalla, kun hiukset ovat jo pitkään olleet niin järkyttävät. Pidennyksethän lähtivät jo kuukausi sitten, joten oli ehkä jo korkea aika saada jotain muotoa tähän päähän. Onpahan nyt jotenkin valmistauduttu alkavaan pikkujoulu- ja juhlakauteen. Pää kaipasi myös väriä joten heivasin purkin jos toisenkin päähäni, lopputulema ei ole sitä mitä piti, mutta kelpaa toistaiseksi..
 
 
Lauantaina alkoi myös virallisesti mammavapaa ja mikäs sen parempi syy lähteä työkavereiden seurassa ottamaan kauheita ruokaövereitä. Juhlavaatetuksen suhteen alkaa jo olla ongelmia sopivuuden kanssa, mutta löytyi sieltä kaappien kätköistä yksi mekko, joka meni kutakuinkin narisematta päälle.
 

Tässä möhikseni siis rv 31+1.
 
Tällä viikolla ohjelmassa on möllöttämistä ja lisää möllöttämistä. Siivota pitäisi ja vauvajuttuja ehkä katsella jo valmiiksi. Meidän neiti palaa ensi viikolla päivähoitoon lyhyillä päivillä eli maks 5h/päivä ja maksimissaan 13 päivää kuussa ihan sen takia että saisin levättyä ja neitikin on kaipaillut kavereitaan. Todennäköisesti vuoden vaihteessa siirrytään tuohon avoimeen päivähoitoon, joka olisi kolmena päivänä viikossa.. Mutta minä lähden nyt möllöttämään!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti