torstai 23. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Hengissä ollaan, kauheassa flunssassa tosin.. Tai flunssakin ehkä jo vähän helpottaa, mutta tuntuu ettei kroppa oikein palaudu koko taudista. Lievää kuumettakin oli viikonvaihteessa, kurkkukipua ja järkyttävää tukkoisuutta. Saunassa yritin käydä yhtenä päivänä höyryhengittelemässä, mutta saunomisesta tulee niin kamalat supistukset, että kauheasti ei uskalla löylyissä läträtä. Yöunet ovat olleet jälleen muutamaa tuntia per yö ja välillä tuntuu että piilevä hulluus iskee pintaan. No onneksi enää noin kymmenen viikkoa ;)
 
Mitäs me sitten on touhuttu... Ollaan lämmitelty taloa, kun pakkaset paukkuu jo -15astetta. Ja me ollaan leivottu. Mokkapaloja on ehkä muutama pelti syöty raskauden aikana.. Minulla on kolme asiaa, joita voisin vaikka syödä/juoda jatkuvasti tällä hetkellä: Mokkapalat, karjalanpaisti ja kokis! Neitiä odottaessani maistui nektariinit ja jäiset mansikat, joten pikkasen olisi ehkä ollut terveelllisemmät vaihtoehdot :)
 
 
Mokkapalojen ohje oli lainattu Kinuskikissan sivuilta.. Vasemmalla kuvassa se miltä mokkapalojen piti näyttää ja oikealla minun vääntämä lörttänä!
Nyt on ollut erittäin hyvät ulkoilukelit ja olen yrittänyt päivittäin käydä kävelemässä, vaikka se elämää suurempaa tuskaa tällä hetkellä onkin.. Pitkiä matkoja ei kävellä, lähinnä sellaisia happihyppelyitä, jotka vähän piristää.
 
 
 
 
Mahakuvaa ei tähän hätään ole, viikonloppuna laitellaan sitten kun rv 31 pamahtaa käyntiin! Minä lähden laittamaan nyt karjalanpaistia uuniin ;)
 
Ps. Täytyy lisätä vielä! Neuvokaa, miten mää saan enemmän vettä juotua :D Ongelma on se et unohdan juoda vettä ja nyt tullut noottia neuvolasta et pitäisi juoda enemmän mut unohdan koko ajan. Yritin jo laittaa kannun pöydälle ja et pitää juoda tietyn ajan sisään mutta kun en muista!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti