keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Äiti on terve kun se leikkii, siis hiuskriisi

Minullahan lähti pidennykset ja aika tukko omiakin hiuksia, kun allergia iski. Nyt alta on paljastunut kivasti kasvanut, mutta ei minkään värinen/näköinen hiuskuontalo. Monta viikkoa olen jo miettinyt, mitä tehdä tälle tukalle, mutta kun en osaa päättää. Jotain radikaalia ja ihan uutta, luonnollisesti. Tarkoitus olisi kasvattaa pidempää tukkaa, joten pituudelle tuskin teen muuta kun käyn siistimässä latvat. Mutta se väri... Löysin sitten puhelimestani sovelluksen, jolla sai testattua hiusvärejä ja siitäkös se riemu repesi. Ilmaisversiossa ei kauheasti värivaihtoehtoja ole, mutta kyllä siitä riemua yhdelle tukkavaivaiselle riitti puoleksi päivää :)
Punainen olisi tietty ihana, mutta värjäämisprojekti monta kertaa kuussa ei houkuta. Ruskea tuntuu tylsältä, vaaleaa minulla ei koskaan ole ollut. Alan nyt ehkä taipua jonkinlaiseen vaalean ja ruskean välimuotoon, ehkä jotain liukuvärjäystä tai raitaa. Musta minulla on ollut jo kauan, joten nyt pitää jotain uutta keksiä.. Tässä vielä iiiihan blondi vaihtoehto..
 
Ei osaa päättää.. Jotenkin tuo vaalea vetää puoleensa, mutta jotenkin luulen sitten taas päätyväni punaiseen.. Kivat olisi liukuvärjätyt vähän tähän tapaan.
 
 
Mutta sellaiset ongelmat tänään, lonkkiin sattuu niin pirusti. Seisominen vaikeaa ja unta saatu viime yönä taas tunnin pätkissä. Ihottuma viimein helpottaa ja sen puolesta yöunet paremmat, mutta ainahan sitä joku riesa on. Jos ei muuta niin juostaan vessassa :D Onneks alkaa kohta loppusuora!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti