maanantai 22. syyskuuta 2014

Tyttöjen viikonloppu

Me ollaan oltu viikonloppu suurin piirtein kahdestaan neidin kanssa koko viikonloppu, kun mies on viikonlopun ollut töissä. On mennyt ehkä vähän laiskotellessa, mutta ollaan me jotain ehkä saatu aikaiseksikin.. Mutta tässä nyt jotain kuvia meidän viikonlopusta!
 
Lauantaina lähdettiin aamusta naapuriin. Neiti sai ikäistään leikkiseuraa ja äiti sai istua kahvipöydän ääressä superhyvässä seurassa.

 
Siinäpä oikeastaan lauantain saavutukset. Päivällä kun touhuaa niin ilta menee monesti maatessa, ettei liika herkiäisi supistelemaan. Sunnuntaina oltiin tehokkaita, nautittiin ensin kunnon kahvit (siis mamma nautti!). Sitten matot rullalle, YouTube soittamaan musiikkia ja pitkästä aikaa tuli puhdasta.
 
 
 
 
Tuli vähän asiaa ja useampi kuva :) Ehkä joku päivä sit toisin päin. Tällainen normi viikonloppu! Muutama päivä pitää varmaan ottaa iisimmin, ettei nyt innostuisi liikaa touhuamaan. Viikon päästä olisi neuvolalääkäri, siihen asti sain sairaslomaa perjantain lääkärillä. Viime viikot on ollut turhauttavaa lääkäristä lääkäriin juoksemista, vielä olisi kuitenkin kuukausi ennen kuin virallinen mammavapaa alkaisi. Vähän, mutta kuitenkin niin paljon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti