keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kuka tätä tavaraa kantaa!?

Minulla on ollut kauhea talontyhjennysvimma viime aikoina, varmaan jotain pesänrakennusta tai sitten vain yleinen ketutus siitä että joka kaapista tursuaa tavaraa. Minulla oli kuun alussa kirpparipöytä parin viikon ajan ja lisäksi isompia tavaroita myytiin tori.fi:n kautta. Sunnuntaina oli kirpparin tyhjennys ja olin ihan  tyytyväinen myyntituottoihin, mutta silti meidän kodinhoitohuone näyttää tältä:
 
 
 
Oikeesti! Viikonloppureissun tavaratkin on tippunut käsistä keskelle lattiaa :) Kukahan näitä tulisi raivaamaan ja laittamaan nettiin myyntiin. Päätin just nyt alkaa noudattamaan lääkärin määräämää kotityökieltoa. Onko muilla näin räjähtänyttä?? Toinen kohde, joka hakee vielä inspiraatiotaan on tuleva vauvan huone. Inspiraatio loppui siihen, kun sain tyhjennettyä turhia tavaroita myyntiin, mutta osa on vielä myymättä. Eikä puutukaan enää kuin verhot, pinnasänky, lisää säilytystilaa jne jne. Toivon mukaan pikku mies jaksaa mamman mahassa vielä jonkin aikaa, jotta saadaan huone valmiiksi! Tässä on lähtötilanne:
 
 
Mutta ei oteta stressiä! Minä aion nyt jatkaa tätä peballa makaamista ja yritän joka päivä vaikka yhden nyssäkän selvittää ja lajitella!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti