tiistai 16. syyskuuta 2014

It`s a boy

Ajattelin aloittaa uuden blogin, koska tuntui jotenkin hassulta alkaa pitkästä kirjoittamaan vanhalta pohjalta. Muutenkin on paljon uusia kujeita tulossa, niin on ehkä luonnollista aloittaa puhtaalta pöydältä!
 
Suurin uutinen onkin, että meille tulee perheenlisäystä! Neidistä tulee isosisko ja laskettu aika on 26.12. Ja kuinka raskaus sitten on mennytkään :) Eli tässä vähän päivitystä missä mennään.
 
Rv 3 alkoi jo järkyttävä pahoinvointi ennen kuin mitään testiä ehdin edes tehdäkään. Toukokuu eli viikot 5-9 menikin kotona, vaakatasossa ja välillä pönttöä halaillen. Nukuin aina kun mahdollista, sellaisia kevyitä kolmen tunnin päiväunia! Tässä kuvat rv 9 ja 11.
            
Pahoinointi alkoi helpottaa joskus rv 13, mutta tilalle tuli matalalle pudonnut verenpaine, ne olivat tasoa 90/55 ja järkyttävät päänsärky ja huimauskohtaukset.  Näitä oireita kesti noin kolme viikkoa. Välillä jaksoin olla jo kolme viikkoa putkeen töissä mutta rv 20 jälkeen kiusana on olleet supistukset, selkäkivut, vatsakivut sekä pahenevat reumakivut. Kuva rv 20 :)
 
                        
 
Nyt on menossa rv 25 ja vointi ei mikään kehuttava. Viime viikolla saadut kortisonipiikit pitivät kipua pois viikon ja nyt taas pitäisi käydä lääkärissä kovien selkä- ja lonkkakipujen takia. Tällä hetkellä olen asennoitunut että kauheasti ei enää töissä käydä, koska jo tunnin seisominen yhtä soittoa on tuskaista. Mutta se selvinnee tällä viikolla, joko sairaslomaa kirjoitetaan äippälomaan asti, jonka aloitan varhennettuna 25.10.  Rv 25 mahaposeeraus:
 
                        
 
Painoa on tähän mennessä tullut noin 7 kiloa, josta ensimmäisen kahden kuukauden aikana tuli 5 kiloa. Ajattelin jo kauhuissani, että jos paino nousee sitä tahtia koko ajan niin pelihousut repee jo viikkolla 15, mutta pahoinvoinnin loputtua painokin alkoi tasaantua. Johtui lienee siitä, että pahoinvoinnin aikana tuli syötyä ihan mitä vaan mieli teki ja suolainen roskaruoka oli tietenkin se ainoa mitä alas saatiin!
 
Tässä siis päivitys tähän astisesta. Jatkossa tulee varmaan tuutin täydeltä raskausasiaa lisää, mutta pyrin siihen, että juttua tulee kaikesta mitä mieleen tulee. Listalla on ainakin tulossa pidennyksistä juttua ja mitähän muuta oli mielessä :) Palaillaan ehkä jo huomenna!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti