torstai 7. toukokuuta 2015

Ulkoiluvinkki Joensuussa

Olen asunut Joensuussa jo lähemmäs kymmenen vuotta, mutta tuntuu, että välillä voisi tarkemmin paneutua ja tutustua siihen, mitä kaikkea kivaa kaupunki tarjoaa. Minua on harmittanut se, että kaupungin leikkipuistotarjonta tuntuu olevan keskittynyt ns kaupunkialueelle ja vaikka asumme vain 6 km keskustasta, niin lähin leikkipuisto on yli kolmen kilometrin päässä. Minulla ei ole tällä hetkellä autoa käytössä, niin ollaan periaatteessa neljän seinän sisällä ja yritän välillä keksiä touhuamista pihalla. Itsellä on välillä reuman takia sen verran nivelkipuja, varsinkin polvissa, niin pitkien (ja välillä lyhyvienkin matkojen) käveleminen on tosi vaikeaa. Onneksi minulla on kuitenkin autoilevia ystäviä, joiden kanssa voi välillä pakata lapset autoon ja lähteä vaikka päiväretkelle :)

Voin suositella kaikille päiväretkeä Utran saareen. Meille sattui ihanan aurinkoinen kevätpäivä. Auton saa parkkeerattua ihan viereen ja saareen pääsee erittäin hyvin esim matkarattaiden kanssa. Utran saaret on kaupungin ylläpitämä ulkoilupaikka, josta löytyy kolme laavua ja puutkin tulee kaupungin puolesta. Myös makkaratikutkin löytyy valmiina. 



Neiti nautti suunnattomasti ja varsinkin lokit ja metsän öttiäiset herätti kovasti kiinnostusta. Alueellehan saa tuoda myös koirat mukana, kunhan ne luonnollisesti pidetään kytkettyinä. Veikka viihtyi myös erittäin hyvin. Äidin pieni erämies ;)



 
 Päivä meni tosi nopeasti ja hauskaa oli. Mennään kyllä uudestaankin! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti